Young Professional

Werken aan je toekomst, carrière én persoonlijke ontwikkeling? Dat kan als Young Professional bij DC People! Als Young Professional bij DC People krijg je de kans om je op hoog tempo te ontwikkelen en te werken in een datacenter.  Samen met andere Young Professionals en een persoonlijke Fieldmanager volg je één van onze traineeships of werk je in een startersfuncties. Wij bieden je de zekerheid van een contract én de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende datacenters. In ruil voor verantwoordelijkheid en frisse ideeën, investeren we in jou met opleidingen en trainingen!

Heb jij de opleiding MBO Netwerkbeheer niveau 4 afgerond dan bieden wij je kans op een (bij)baan in het flexteam. Je wordt op deze manier klaargestoomd  voor je eerste vaste baan bij DC People. Je krijgt een inwerkperiode van ongeveer 4 maanden die bestaat uit:

  • Behalen van certificaten
  • Glasvezel, UTP testen en meten
  • Eventueel CDCP
  • Meewerk periodes bij Datacenters
  • Meeloop periodes met eigen monteurs

Heb je interesse in een loopbaan in de wereld van datacenters, neem dan contact met ons op en wellicht spreken we elkaar snel. Kom werken in een datacenter!

Ahmed Amin:

‘Voor mij is werken bij DC People na mijn opleiding een mooie kans

om bij diverse datacenters ervaring op te doen en de nodige certificaten te halen’

DC-people