DC People Detacheert Datacenter Professionals

DC People is sinds 2015 een zelfstandig detacheringsbureau dat zich volledig heeft toegelegd op personele uitdagingen binnen datacenters. Het bedrijf is ontstaan uit de sterk toenemende behoefte aan flexibele datacenter specialisten. DC People is opgericht om in de groeiende behoefte aan datacenter professionals te voorzien en daar met zeer veel focus, kennis en aandacht invulling aan te geven.

Vaak zijn we door ons opgebouwde netwerk in staat om snel invulling te geven aan uw datacenter project. Soms binnen een dag, maar bijna altijd binnen de gestelde termijn. Daar hebben we ons volledig binnen de markt voor detachering van datacenter professionals op ingesteld.

Hierbij kan het gaan om één of meerdere professionals of een heel team. Problemen oplossen betekent soms ook dat we een professional leveren voor een dag en dit kan oplopen tot een jaar. De invulling stemmen we vooraf goed af. We zeggen dan ook altijd dat het venijn in de start van een project zit, want als het in de staart zit, dan was de start niet goed.

DC-people