Detachering

Of u nu een flexibele schil wilt creëren voor uw datacenter, extra capaciteit nodig heeft tijdens een piekmoment of voor een project of extra kennis nodig heeft. Via DC People kunt u op zeer korte termijn één of meerdere professionals toevoegen aan uw organisatie. Is het voor korte of langere periode? Beide gevallen zijn geen enkel probleem: DC People detacheert professionals voor een periode van één dag tot één jaar.

Ons personeel voor datacenters heeft de ervaring, kennis en kunde om direct de gevraagde invloed te hebben binnen uw organisatie. Zij zijn gewend om op projectbasis te werken, waardoor zij zich snel aanpassen aan de nieuwe omgeving. Hun doel is om samen met u uitdagingen aan te gaan, deze op te lossen en ondersteuning te bieden waar u dat nodig acht.

Voorwaarden en wervingsproces

Het proces van DC People om u te koppelen aan de juiste professional telt 5 stappen. Dit lijkt misschien veel, maar door het wervingsproces grondig te doorlopen kunnen we ervoor zorgen dat u de en de professional van het eerste moment de juiste match zijn.

De zoektocht: Aan de hand van uw vraag en geschetst profiel selecteren wij professionals die hierbij het passen. Wij letten hierbij onder andere op opleiding, vaardigheden en ervaring.

Papieren introductie: Als wij de geschikte kandidaat gevonden denken te hebben, sturen wij  u het CV, een foto en korte beschrijving. Ook krijgt u van ons het tarief voor de professional.

Persoonlijke introductie: Wanneer de papieren introductie indruk heeft gemaakt, kunt u kennis maken met de kandidaat. Aan de hand van dit gesprek kunt u verdere beslissingen nemen.

Bepaling voorwaarden: Na uw goedkeuring zullen we definitieve afspraken maken over de looptijd, het tarief en eventuele aanvullende voorwaarden.

Continu contact: DC People zal tijdens het project contact blijven houden met u en de professional, zodat wanneer er bijsturing nodig zou zijn, dit ook direct kan worden toegepast.

Jarenlange ervaring in detachering van professionals

Door onze focus op datacenter professionals hebben we een specialistisch en goed getraind netwerk opgebouwd en weten we hoe we met de juiste professional in contact komen. We begrijpen wat u als opdrachtgever vraagt, naast werkervaring en competenties kijken we natuurlijk ook of een professional past in uw bedrijfscultuur. Zo versterken wij met onze professionals daadwerkelijk uw team.

DC-people